Hoppa till innehållet
Omslagsbild för SvampBob Fyrkant - SvampBob Superstjärna
Isbn: 978-87-2707-892-2
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: september 2024
Uppläsare: Thomas Engelbrektson
Length: 49 minuter

Ljudbok

SvampBob Fyrkant - SvampBob Superstjärna

Ända sedan 1999 har SvampBob Fyrkant älskats av både barn och vuxna tack vare seriens älskvärda karaktärer, höga igenkänningsfaktor och briljanta humor.

När SvampBob blir stjärnan i en tv-special kommer rikedom och berömmelse på köpet. Den välkända regissören Barra Cuda är övertygad om att SvampBobs unika talang kommer att göra dem båda till stjärnor, och SvampBob är redo att anamma sitt nya liv som kändis! Men kändisskapet stiger SvampBob åt huvudet snabbare än man kan säga: ”Krångliga Krabbans krabburgare”. Kommer SvampBob att lämna sina vänner i Bikinibotten och flytta till Kändishavet? Eller är det någonting som inte riktigt stämmer?

SvampBob Fyrkant

Välkommen till Bikinibotten, där SvampBob Fyrkant bor tillsammans med sin bästa kompis Patrik och sin rosa snigel Gary. Följ med vännerna på nya äventyr tillsammans med den griniga grannen Bläckvard, den karate-kunniga ekorren Sandy och den girige Herr Krabba!

Nickelodeon (1977) har skapat några av de mest populära barnprogrammen i modern historia, så som: SvampBob Fyrkant, Avatar: The Last Airbender, Paw Patrol, iCarly, The Fairly OddParents och många fler.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone