Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tvillingsjälar - Resan Mot Andlig Union
Isbn: 978-91-8985-717-9
Förlag: Media 24 / Digibook
Kategori:
Religion Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: augusti 2024
Uppläsare: Evigh3t3n
Length: 1 timme 6 minuter

Ljudbok

Tvillingsjälar - Resan Mot Andlig Union

Välkommen in till en värld där tvillingsjälarnas dans väver samman de mest förtrollande mysterierna av själens existens. Denna bok är en inbjudan till en djupdykning i de ofta dolda dimensionerna av den mer själsliga anslutningen och till den universella kärleken dessa andliga, osynliga band belyser med både vördnad och vetenskaplig nyfikenhet.

 

Tvillingsjälar, som ofta beskrivs som två halvor av en och samma essens, erbjuder ett unikt perspektiv på själens evighet och dess strävan genom tid och rum. Det är ett begrepp som sträcker sig långt över kulturella och historiska gränser och som förser den universella resonansen och den spirituella innebörden.

 

I denna bok behandlas inte bara romantisk kärlek, trots att den typen av kärlek ofta är en framträdande tråd i berättelser om tvillingsjälar. Vi utforskar även den omfattande påverkan dessa relationer har på vår personliga och spirituella utveckling, våra karmiska vägar och på vår transformation som själar på den eviga resan till förståelse och upplysning.

 

Varje kapitel är en guidning genom de olika skikten av tvillingsjälsförbindelser—från deras mystiska ursprung till de utmanande och lärorika erfarenheterna de medför. Detta är en resa genom självkännedom och mystik, där varje sida syftar till att inspirera och belysa din egen själs väg.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone