Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den förlorade arvtagaren
Isbn: 978-91-8094-679-7
Förlag: Modernista
Kategori:
Barn & Ungdom Unga vuxna
Tillgänglig sedan: augusti 2024

E-bok

Den förlorade arvtagaren

Andra boken i Arvspelen-serien

I denna andra del av Arvspelen har Avery Grambs fortfarande inte fått reda på varför Tobias Hawthorne testamenterat hela sin förmögenhet till henne - en vilt främmande människa - och inte till sina egna barn och barnbarn. Det hon vet är att det kan finnas en person som har svar på hennes frågor, men att hitta honom är ett pussel i sig.
Ett DNA-test har fastställt att Avery inte tillhör blodslinjen Hawthorne, men det finns allt fler ledtrådar som antyder en djupare koppling till familjen än hon hade kunnat ana. Mysteriet tätnar samtidigt som Grayson och Jameson - Tobias Hawthornes gåtfulla barnbarn - fortsätter att dra Avery i olika riktningar. Runt varje hörn lurar det ena hotet värre än det andra. Dessutom dyker det upp motståndare som är beredda att göra allt för att slå ut Avery från spelet - och de skyr inga medel.
I översättning av Ylva Stålmarck.

JENNIFER LYNN BARNES är en bästsäljande amerikansk författare. Hennes Arvspelen-serie [Inheritance Games] har blivit en enorm succé och sålt i över 2 miljoner exemplar världen över. Arvspelen kommer nu också att adapteras till tv-serie på Amazon av Sony Pictures TV. Den förlorade arvtagaren är den andra boken i serien.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone