Jump to content
Cover for Den som tiger
Isbn: 978-87-9447-801-4
Publisher: Forlaget Fioranello
Category:
Novels
Accessible since: March 2024
Narrator: Julia Dufvenius
Length: 5 hours 29 minutes

Audiobook

Den som tiger

Ivo och Iselilja är nästan framme vid resans mål när deras väg plötsligt korsas av två mystiska ryttare. Efter en lång och mödosam resa, måste de nu ställa sig frågan: Har de verkligen rest så långt bara för att bli upphunna nu? Eller döljer dessa främlingar ett djupare motiv bakom sitt plötsliga uppträdande? 
Mitt i denna osäkerhet kämpar Oleanna med en egen inre strid efter att ha sett Miriams mördare i en dröm. Alexander är skeptisk och utmanar genast hennes anklagelse – hur kan någon som stod Miriam så nära vara kapabel till en sådan brutal handling? Men Oleanna brottas inte bara med mysteriet kring mordet; hon kämpar även med att förstå Alexanders känslor för henne och är fast besluten att bryta igenom hans försvarsmurar. 
Borta på prästgården avslöjar en oväntad upptäckt att Louise inte är ensam om att ge efter för sina begär. Men det är inte bara begäret som rör sig i det tysta – mörka rykten kretsar kring Angus. Varför talar folk illa om honom och varför vill man inte att han följer i sin farbrors fotspår?

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone