Jump to content
Cover for Förbannade ögonblick
Isbn: 978-91-8989-462-4
Publisher: Bookea
Category:
Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: January 2024
Narrator: Hanna K. Schmitz
Length: 6 hours 37 minutes

Audiobook

Förbannade ögonblick

"Förbannade ögonblick" är en gripande fantasyroman om kärlek, döden och ödet, inspirerad av inslag av slavisk mytologi. Denna berättelse kretsar kring en nittonårig tjej, Aurora Walter, som verkar fast i ensamhetens och monotonins träsk. Men vid ett speciellt tillfälle i sitt liv tar hon djärvt beslutet att flytta till Sverige med endast en liten väska, i hopp om att undkomma denna förutsägbarhet.

Ödet, som hon tidigare ansåg vara förbannat, blir inblandat i hennes resa. Där möter hon en man, Nicolas, som för henne framstår som gåtfull, men hon känner omedelbart en stark dragning till honom. Deras möte blir impulsen till en berättelse som utspelar sig mellan två världar. Aurora, omedveten om allt, dras snabbt in i ett nät av hemligheter och pussel relaterade till hennes ursprung.

Dessutom blir Polen, som tidigare varit hennes hem, platsen för en genombrottstragedi som förändrar allt för henne. När hennes själ reser till Arkadia, landet för de döda, möter hon där på nytt Nicolas, som visar sig vara mycket mer än bara en snygg blondin. Är detta öde, eller finns det något djupare än så? Kommer Aurora att kunna förstå sina känslor och önskningar i närvaro av Nicolas, som också döljer ganska mycket?"


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone