Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det som krafsar under marken
Isbn: 978-91-8988-105-1
Förlag: Bookea
Kategori:
True Crime
Tillgänglig sedan: december 2023

E-bok

Det som krafsar under marken

En höstmorgon försvinner Grys dotter i familjens källare. Inte ett spår finns kvar. Hon har som slukats av mörkret och ingen verkar bry sig. Ändå tycker Gry sig kunna höra hennes röst, alldeles bakom väggarna, eller under golvet. Till slut tvingas hon ta kontakt med den enda personen som hon hade svurit att aldrig prata med igen.

 

Yrsa är en professionell kryptozoolog, som motvilligt återvänder hem till Västerbottens inland för att hjälpa till med sökandet efter sin försvunna systerdotter. På sin jakt tvingas Yrsa inte bara att konfrontera det som döljer sig under den gamla byn Arkas, utan även de inre demonerna som hon har försökt hålla dränkta så länge.

 

Konspirationen växer sig allt större och farligare runtomkring dem, tills deras nära och kära dras in i malströmmen. Både Yrsa och Gry får lära sig precis hur desperata folk kan bli när deras samhälle långsamt dör ut och hur långt de är beredda att gå för att hålla det levande.

 

Tillsammans måste de hitta ett sätt att försöka förlåta varandra och finna vad det är som krafsar under marken. Och vad som gömmer sig bakom den hemliga dörren i källaren.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone