Jump to content
Cover for En svärm av tusen bin 1
Isbn: 978-91-8900-725-3
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: January 2022

E-book

En svärm av tusen bin 1

I det förflutnas trygghet vilar många faror


I den nu klassiska romanen Främlingen gör sjuksköterskan Claire Randall en ofrivillig tidsresa från 1940-talets Storbritannien och hamnar i 1700-talets Skottland. Där träffar hon sin make Jamie Fraser, som hon sedan tvingas lämna under det Jakobitiska upproret 1746. Nu kan den amerikanska revolutionen återigen splittra paret.   


Året är 1779 och äntligen har Claire och Jamie återförenats med sin dotter Brianna, hennes man Roger och deras familj. Men den annalkande amerikanska revolutionen hotar idyllen på Fraser s Ridge. Tilltagande spänningar och skilda åsikter mellan arrendatorerna tyder på att kriget snart kommer att nå även dem. 


Brianna och Roger oroar sig över vilka spår de lämnat i sin egen tid och när 1700-talets faror, sjukdomar och stundande krig gör sig påminda börjar de ifrågasätta sitt beslut att resa tillbaka. Unge William tampas med upptäckten av hans fars sanna identitet och söker svar på vad som har hänt hans kusin, men även vad som väntar honom själv. 


En svärm av tusen bin I
 är fortsättningen på den fängslande Outlanderserien.


Över en halv miljon svenskar har hittills läst Diana Gabaldons episka kärlekssaga. De tidigare delarna
går under titlarna: Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset, Snö och aska, Som ett eko, Skugga av svek I och Skugga av svek II. Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone