Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Yksinäisyyden jälkeen
Isbn: 978-95-2364-145-7
Förlag: Aula & Co
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: februari 2021
Uppläsare: Markus Niemi
Length: 9 timmar 9 minuter

Ljudbok

Yksinäisyyden jälkeen

"Yksinäisyyden jälkeen on koskettava ja ansiokas – ja ajaton.”
– John Irving

 "Kohottava teos. “ – Vogue


Yksinäisyyden jälkeen
kuvaa ihmisyyden pohjimmaista yksinäisyyttä ainutlaatuisella herkkyydellä. Romaani paljastaa, kuinka hauras kahden ihmisen välinen yhteys on ja kuinka se siitä huolimatta on kaikki, mitä meillä on.

Jules Moreaun lapsuus päättyy hänen vanhempiensa äkilliseen kuolemaan. Hänet lähetetään sisarustensa Martyn ja Lizin kanssa sisäoppilaitokseen. Eloisa ja peloton Jules kääntyy sisäänpäin ja elää mieluummin muistoissaan. Sitten hän tapaa Alvan, joka tahollaan kamppailee oman surunsa kanssa.

Aikuistuttuaan Ju­les ajelehtii etsien omaa paikkaansa. Jaetusta tuskastaan huolimatta sisaruk­set saavuttavat yhteyden toisiinsa vain satunnaisesti, ja myös välit Alvaan ovat katkenneet. Yksinäisyyden päättymisen tielle ilmestyy ylitsepääsemätön este toisensa perään. Onko onni silti mahdollista saavuttaa? 

Benedict Wells on sveitsiläis-saksalainen kirjailija, jota pidetään nuoren polven kirjallisena lupauksena. Yksinäisyyden jälkeen on ensimmäinen Wellsiltä suomennettu romaani. Teos on käännetty 37 kielelle, ja sitä on myyty yli 1,5 miljoonaa kappaletta. Se voitti ilmestyessään Euroopan unionin kirjallisuuspalkinnon.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone