Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vid fyrtio börjar livet
Isbn: 978-91-8928-136-3
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2020
Uppläsare: John Pekkari
Length: 12 timmar 11 minuter

Ljudbok

Vid fyrtio börjar livet

Livet rusar fram för Pontus även om hans äktenskap sedan många år går på tomgång. Med fyrtioårsdagen runt hörnet glider familjen isär och Pontus hamnar i en djup depression. Kan något som först upplevs som oerhört traumatiskt och fruktansvärt leda till att livet tar en ny vändning till det bättre? Gäller devisen ”Det som inte knäcker dig stärker dig”?

Denna spännande, välskrivna och humoristiska relationsroman utspelar sig i Malmö med omnejd i slutet av 1990-talet och kretsar kring några människor vid livets mitt. I centrum står trebarnspappan Pontus och sjuksköterskan Erika som bor i samma hus. Erika lever ett bra liv med många vänner men någonstans i hennes medvetande gnager hela tiden känslan av otillfredsställelse och i takt med den biologiska klockans tickande ökar trycket på henne att förändra sitt liv.

Pontus inser efter ett tag att livet som singel även har sina fördelar. Han upptäcker möjligheten att träffa kvinnor via kontaktannonser och dras på detta sätt in i en karusell av brev och möten med olika kvinnor där han visserligen hoppas på att kunna möta en ny partner men samtidigt ser det hela som ett spännande experiment.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone