Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sticka till dig själv
Isbn: 978-91-7469-336-2
Förlag: Ordalaget Bokförlag
Kategori:
Hobby, spel & lekar
Tillgänglig sedan: januari 2020

E-bok

Sticka till dig själv

Sätt på favoritmusiken, sjunk ner i soffan och unna dig lite sticktid. Och framför allt: unna dig att sticka något till dig själv!

Sticka till dig själv är fylld av inspiration och enkla beskrivningar på tröjor, ponchos, mössor, halsdukar, handledsvärmare och annat härligt du kan skämma bort dig med. Det finns plagg som passar när du ska till jobbet, när du ska på fest, när du fryser eller när du bara vill vara.

Den här boken är för dig som gillar att sticka. Här finns mönster för både nybörjaren och stickproffset, som uppskattar det enkla och avkopplande i stickandet. Med Sticka till dig själv kan du sticka utan att behöva hålla reda på diagram och krångliga flerfärgsmönster.

Bokens mönster presenteras med vackra bilder och tydliga instruktioner tillsammans med uppgifter om garn, storlek på stickor med mera.

Kapitel om grunderna i stickning ingår.

Innehåll:
Mössor - Småvarmt - Ponchos - Sjalar - Tröjor - Toppar - Tofsar och fransar - Stickskola

STINA TISELIUS har ett brinnande intresse för de flesta former av handarbete och driver bloggen garnterapi.com. Hon är grafisk form­givare och har tidigare gett ut Sticka grytlappar och Sticka enkelt till barn.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone