Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Resa med barn
Isbn: 978-91-8868-193-5
Förlag: MiMa Förlag
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: september 2018

E-bok

Resa med barn

Den ultimata inspirationsboken till resan!

Att resa med barn handlar i grund och botten om att våga. Älskar du att resa så är en resa tillsammans med barn ett ännu större äventyr, oavsett om det är en cykelsemester på Bornholm, en charterresa med Bamse - klubb på hotellet eller en tågresa till Tibet. Det handlar inte alltid om att resa långt många upplevelser lurar precis runt hörnet men oavsett om du väljer att resa till Australien eller Grövelsjön kommer den här boken att göra resan enklare och roligare, för både barn och vuxna.

RESA MED BARN är den ultimata guideboken, om det så handlar om att resa med en bebis, en sjuåring eller en tonåring eller en av varje samtidigt. Boken är full av inspiration och smarta råd om allt från vaccinationer till visum, packningstips och att välja hotell eller resrutt. Dessutom finns det gott om information om hemskolning och skolor i utlandet.

RESA MED BARN är en handbok som hjälper dig att planera resan in i minsta detalj och som även hjälper dig att göra medvetna val för ett mer ansvarsfullt resande.

Niklas Kämpargård är skribent och fotograf och har skrivit flera böcker om självhushållning, odling och krisberedskap. Han och hans familj har ett stort intresse för resor och friluftsliv och Niklas har besökt ett nittiotal länder, knappt hälften av dem tillsammans med barnen Kalle (14 år) och Hilda (10 år).


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone