Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mera Självkänsla
Isbn: 978-91-8555-322-8
Förlag: Earbooks
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Mia Törnblom
Length: 7 timmar 13 minuter

Ljudbok

Mera Självkänsla

Mera självkänsla! är en efterlängtad fortsättning på Mia Törnbloms succébok Självkänsla nu! Hennes framgångsrika träningsprogram för att stärka och öva upp själen och självkänslan har fått ett enormt gensvar i alla åldrar.
Här går Mia ett steg längre och visar med humor och stor insikt hur vi kan öka vår självkänsla i arbetslivet, i relationen till våra föräldrar och barn, och i vänskaps- och kärleksrelationer. Boken är fylld av enkla övningar och igenkännande exempel som Mia Törnblom hämtat från sitt arbete som kursledare och föreläsare.
Mera självkänsla är en bok för den som vill gå vidare i sin personliga utveckling, men den fungerar också för den som inte vet vad skillnaden är mellan självkänsla och självförtroende. Boken är skriven för alla som vill börja vårda relationen till sig själva med lika mycket respekt och kärlek som de behandlar andra.

"Mia har fått mig att förstå att en god självkänsla är grunden till kärleksfulla och lyckliga relationer. Hennes enkla knep för att stärka självkänslan har gjort mig till en tryggare förälder och en mer lyhörd partner och arbetsledare."
Alice Bah Kuhnke

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone